Ons bedrijf

Végétal Export is een exportbedrijf, gespecialiseerd in de export van bomen en tuinplanten naar Frankrijk, Zwitserland en Denemarken. Onze kracht ligt in de ouderwetse expertise. Wij weten waar we over praten. Onze kracht zit ook in het speciale, minder bekende assortiment, en alle nieuwe soorten bomen en tuinplanten.


Locatie van het bedrijf

Ons bedrijf bevindt zich in het hart van Boskoop. Er bevinden zich ongeveer 350 boomkwekerijen in Boskoop, wat het voor ons gemakkelijk maakt, een groot assortiment te kunnen leveren. Wij bieden een breed assortiment aan. We hebben een modern kantoor, en een grote loods, voor nauwkeurige logistieke handelingen. Daarnaast, ontwikkelen we momenteel een prachtige botanische tuin achter ons bedrijf.


Leveranciers

Wij hebben een groot netwerk van leveranciers. Momenteel werken wij samen met meer dan 400 verschillende leveranciers, waardoor we bijna alle soorten bomen en tuinplanten kunnen leveren, van de beste kwaliteit.

Onze klanten

We bieden een compleet assortiment voor tuincentra, kwekerijen, postorders/webshops, groothandelaren, bloemisten, marktverkopers, landschapsarchitecten/hoveniers en arboretums.


Service

Service is van groot belang binnen onze bedrijfstak. Zo bezoeken we al onze klanten minimaal 3 keer per jaar.
We denken mee in de behoeften van de klant, en bieden daarom regelmatig speciale bomen en tuinplanten aan,
waarvan we overtuigt zijn, dat deze interessant zijn voor onze klanten. Daarnaast zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.